073-021 99 86 jerry@sesch.se

Bilvårdstjänster

 

Boka tvättidKontakta Sesch Bilvård

Bilvårdstjänster

Snabb tvätt & Brons, silver och guldtvätt.

 

Vi erbjuder ett par olika nivåer, det är för att kunna erbjuda det mindre som det större behovet din bil har.
Genom en snabbtvätt blir du snabbt och enkelt av med vad vi kallar grova smutsen. Din bil som är i behov av snabbtvätten har oftast fått asfaltstänk efter lacken. Organiskt smuts från djur och natur som sedan har satt sig i lacken. Vi spolar sedan av bilen med högtryck.

Tittar vi vidare på exempelvis Brons och Silver tvätten blir du av dessutom med ytsmutsen. Oftast efter många körda mil kan lacken få en lättare hinna av smuts du inte blir av med utan beröring. Därav erbjuder vi att med en fräsch och ren mikrofibervante tvätta bilen med ett vaxschampo för att göra bilen helt ren från grov & ytsmuts.

I vad vi kallar grand finale har vi en avtorkning av bilen som vi erbjuder i både Silver & Guld tvätten. Tack vare avtorkning slipper du de kalkfläckar som uppstår av en blöt bil som står i solen efter en vanlig avspolning.

Polering
När det kommer till polering finns idag 2 alternativ. Båda alternativen är bra mot inetsat smuts i lack och repor.
-Soft Car
-Heavy Car

Det är precis som det låter. För dig som har har en bil som behöver lite mer glans i lacken och som vill bevara lacken med ett skydd så är Soft Car precis vad du söker. Du blir av med dem lättare repor, får tillbaka en lyster. Du får dessutom en mer lätt tvättad bil eftersom du får en bättre avrinning tack vare det keramiska skydd som lägger sig över lacken.

Heavy Car är till för dig som har fått nog och vill få tillbaka nybilskänslan utvändigt. En medium / grov rubbing för att bli av med de flesta repor och en finare polish för att få tillbaka glans.
Efter en ”Heavy Car” polering erbjuder vi ett lättare lackskydd med en hållbarhet på 18-36 månader efter begäran.
Kontakta oss för mer information!

Innan polering är vi noga med att ta en lackrengöring vid behov, är det så att bilen har skippat ett par tvättar senaste åren kan det vara en bra idé och bli kvitt flygrosten och asfaltstänk.

Invändig rekond

Alla vi önskar ibland att bilen skulle städa sig självt va? Lämna in den till oss hjälper vi dig med just det.
Vi erbjuder allt från en lättare invändig rekond där vi dammsuger säten och golv från det värsta smuts. Vi torkar av paneler mot damm och ser till att bilen ser respektabel ut att åka. Vi torkar även alla fönsterrutor.

Pratar vi grov invändig rekond tar vi till med lufttryck för att komma åt smuts i bilmattan, skrymslen och vrån som du inte kommer åt med dammsugare. Vi dammsuger här extra noga mellan och under säten och ser till att alla paneler är avtorkad, även här är fönsterrutor viktiga att torka av.

 

Vi har även andra erbjudande som motortvätt, ozonbehandling, klädseltvätt, lyktpolering. När vi gör motortvätt frånsäger vi ansvaret vid eventuella skador.

Sesch Bilvård AB

Nålvägen 2
931 57 Skellefteå

jerry@sesch.se
073-021 99 86